Varje resa börjar med ett glas Krug

Knappt har jag kommit hem till Sverige efter att ha varit på semester i Schweiz och Kanada innan jag längtar efter nästa äventyr. Resor betyder nämligen att man får dricka något gott oavsett tid på dygnet. Det är sen gammalt att man tar en öl på flygplatsen. Men jag har en egen tradition. Jag och resten av alla dryckesintresserade som reser från Arlanda. Blev inte livet ganska så mycket bättre när Pontus in the Air öppnade på Arlanda? Där erbjuds champagnen Krug på glas. Så. Jädra. Bra.  

När jag ändå sitter och drömmer om nästa resmål och det där glaset Krug på Arlanda så måste jag bara nämna ett av resmålen jag så gärna skulle vilja uppleva: Krug Festival - Into The Wild. Ja, du läste rätt. Champagnehuset Krug anordnade i år den första festivalen i champagnehusets anda. Nästa år vill jag så gärna vara på plats i England. Förra året körde de på eventet Krug Island så jag får helt enkelt hålla tummarna att det blir någon slags upprepning.

 

Biljetterna kostade cirka 4000:- och i priset ingick mat samt dryck. Troligtvis och med stor förhoppning, mycket Krug. Tänk om man hade fått vara på plats...

 

Flyger du från Arlanda snart? Missa inte att starta resan på allra bästa möjliga vis: sippandes på ett glas Krug medan du tittar ut över startbanan på flygplanen som är på väg ut i den stora vida världen.