Här ett vinnande recept på en cocktail från Oskar Johansson, barchef på Corner Club i Stockholm.
Dryckestips Daniella Lundh EgenäsOskar Johansson, barchef på Corner Club i Stockholm, började sin karriär i en strandbar på Mallorca. Trots att 95 procent av drinkarna de gjorde var Mojito & Strawberry Daiquiri så fick han upp ögonen för branschen och ville lära sig mer om framförallt cocktails.
Efter att ha drillats av Peter Altenburg bakom baren på GILT i Köpenhamn i två år hittar vi alltså Oskar som ansvarig på Corner Club i Gamla Stan sedan 2013.
Nyligen gick Oskar vidare till världsfinalen av bartendertävlingen Bacardi Legacy. Här delar han med sig av receptet på vinnardrinken The Milkman Cocktail som är perfekt att sippa på i påsk.
The Milkman Cocktail
Du behöver: 4,5 cl Bacardi Carta Blanca 2,5 cl ananas & brynt smör-Syrup 1,5 cl Limejuice 1 cl ananasjuice
Skaka ordentligt med is & sila upp i ett cocktailglas. Garnera med att riva lite muskotnöt på toppen. Njut!
LÄS MER
Håkan Larssons bubbeltips till påsk