...Lina Ahlin, kock på Restaurant Frantzén. Alltså en kollega till mig. Lina jobbar framförallt inne i Studio Frantzén som är vårt chambre separée samt testkök under dagtid. Hon är den enda tjejen i köket hos oss.
- Bästa restaurangbesök? Noma!
- Bästa redskapet i köket? Liten palett.
-Drömresmål? Peru.
-Vad gör du om 10 år? Driver eget, kanske tillsammans med dig Danni? (Vore superkul!)
- Förrätt eller dessert? Förrätt.
- Vem vill du helst äta middag tillsammans med? Anthony Bourdain.
Stort tack Lina!
Ovan är en rätt som serveras inne i Studio Frantzén: Halstrad pilgrimsmussla från Hitra i Norge, ugnsbakad märg, Oscietra caviar från Italien samt en rostad blomkålsbuljong.
Lina kommer i framtiden att ge mig lite recept till bloggen som jag kan rekommendera drycker till. Fortsättning följer...