Ny säsong

Så var vi igång. Ny säsong på restaurangen. Igår öppnade vi upp dörren för årets första gäster med bland annat en ny köksmästare, Marcus Jernmark senast från Per Se i New York, i huset. Det känns i atmosfären att hela teamet är laddade inför våren. I slutet utav februari släpps den nordiska Guide Michelin. Allt kan hända och det är oerhört spännande. Nu när Vespan är avställd har jag inlett året med att promenera hemifrån in till Lilla Nygatan. En skön bensträckare på 45-60 minuter, både för kropp och själ. Mitt ena helgtips är helt klart att promenera mera. Hoppa av tunnelbanan en station tidigare och sträck på benen. Eller gå hela vägen hemifrån. Vi behöver ta vara på det lilla ljus vi får nu i vardagen.

gaston_vinbar_martin Veckans helgtips dryckesmässigt blir att titta in hos Gaston. I vår koncern har vi Gaston vinbar där man kan slinka in och hälsa på Lars, Erin eller Sofia på ett glas, men även en nätbaserad försäljning utav vin med hemleverans. Gastonvin.se Hur skönt är det inte att slippa bära hem kassarna från bolaget? Du kan antingen beställa en av deras färdiga lådor eller plocka ihop flaskor själv. Lättare kan det inte bli. Trevlig helg!