Nyheter

Våga testa nya vinadresser

I morse hade jag den stora äran att gästa Nyhetsmorgon tillsammans med min kollega Joel Åhlin från Agrikultur. Han visade hur du på ett hållbart vis kan laga en fantastisk fredagsmiddag. Och jag, jag vände upp och ner på dryckesvärlden med att börja middagen med något sött. Japan, Schweiz och Sverige var några länder som representerades. Tusen tack till Filippa K som dressade mig snyggt och lät mig låna fin fin klänning.

Ps. 9:15 in i klippet börjar mat och dryck i kombination ifall du inte har 17 minuter över...

 

Nyårsafton i Nyhetsmorgon

Måste erkänna att jag inte riktigt väntade mig i början av detta år att det skulle avslutas med sabrering i TV4 tillsammans med Steffo på självaste nyårsafton. Om du inte satt klistrad framför teven har du här chansen att se hur min debut i Nyhetsmorgon gick till. Tack Filippa K för lånet av den supersnygga klänningen. Gott nytt år! 

PS. Snälla, testa inte att sabrera med en golfklubba hemma!

Återbesök i rutan

Nästa vecka kan ni se mig i SVT Go'kväll igen. Just nu förbereder jag för fullt här hemma inför sändningen. Jag tar med mig en trendig dryck som lätt tillreds hemma med en gammal metod att konservera frukt inför vintern. Missa inte Go'kväll 1/4. (Nej, det är inget aprilskämt.)

 

"Stjärnsommelieren"

Först och främst, GOD FORTSÄTTNING önskar jag er alla! Sedan vill jag bara påminna om att jag numer bloggar hos Allt om Vin och du hittar bloggen via länken ovan alternativt här: http://www.wownews.se/stjarnsommelieren

Nu har det äntligen kommit en liten funktion som gör att man kan följa bloggen. På höger sida under informationen om mig finns en liten svart knapp som heter Bloglovin'. Klicka på denna och registrera din mailadress så får du ett mail så fort jag har skrivit ett inlägg. Enkelt eller hur?!

Skål på er!

Ps. Glöm inte att vinet smakar bättre ur större flaskor...

Nu öppnar Agrikultur!

1923338_10156424073365173_3175401755402170312_n.jpg PÅ MÅNDAG ÖPPNAR VI!
Hos oss kan man boka bord max 30 dagar i förväg och det finns några platser kvar i januari. För er som vill vara spontana så kommer det finnas fyra stycken obokningsbara platser.

Ring oss på 08-15 02 02 för att boka bord, vardagar 11-16.

Varmt välkommen! /FILIP, JOEL, DANIELLA, LINA, EMIL & JON

@agrikulturrestaurant #AGRIKULTUR

AGRIKULTUR ROSLAGSGATAN 43

MÅN-FRE 17-23

 

Rököl & Löjrom

Den stora smakresan fortsätter med rököl. Jag hade äran att äta middag tillsammans med ett gäng härliga människor: Eric Bräck från Mackmyra, örtexperten Lisen Sundgren och bryggmästare Richard Bengtsson. Vi fick smaka på löjromstoast signerat Björn Frantzén samt Richards rököl som släpps nu lagom till jul. den stora smakresan

Mariestads Rökig Kustlager är lätt och elegant med rökiga toner. Något som jag tror kommer passa alldeles utmärkt till julbordet. Ölet har gjorts i en upplaga utav endast 1800 flaskor och går att klicka hem från Systembolagets beställningssortiment från den 1 december  för 169 kr. Flaskorna är på 75 cl med artikelnr: 89481-01.

https://youtu.be/TjfOYY0PqI8